Zobrazujeme akce z Vaší lokality: Ashburn, United States

Fotoreportáž:
Trh domácí přípravy kávy

Trh domácí přípravy kávy proběhl 5. října v rámci speciálního kávového programu brněnského festivalu Týden kávy. Návstěvníci měli možnost na osmi stáncích (a jednom stánku internetového obchodu s kávovým příslušenstvím) ochutnat kávu z celého světa, připravenou jedním z tolik oblíbených alternativních způsobů. K tomu jim posloužil degustační pas, který opravňoval vyzkoušet u každého stánku jednu kávu. Nahlédněte na průběh a nabídku celého sobotního trhu skrze fotografie Jakuba Květenského.

Klub znalců kávy představil kávy z říjnových balíčků připravené různými metodami.

13810539283029-param=0

Chemex byl u stánku Klubu znalců kávy velmi oblíbený.

13810539295345-param=4

Nechyběla ani pražírna Henri z Olomouce.

13810539301613-param=0

Stánek e-shopu kefija.cz.

1381053931247-param=0

Aeropress u Bwindi Coffee.

13810539319021-param=0

Degustační lístek v tašce jedné z návstěvnic.

13810539321693-param=0

13810539342875-param=0

13810539348987-param=0

1381053935657-param=0

Návstěvníci si prohlížejí mapu Týdne kávy.

13810539369431-param=0

13810539376264-param=0

Pan Urbánek povídal o kávovnících.

1381053937933-param=0

 

Autor: Jakub Květenský

image-1412029109.95973.jpg
image-1412029110.81834.jpg
image-1412029111.50619.jpg
image-1412029112.21680.jpg
image-1412029112.74352.jpg
image-1412029113.31847.jpg
image-1412029113.88793.jpg
image-1412029114.50755.jpg
image-1412029114.93176.jpg
image-1412029115.74281.jpg
image-1412029116.49655.jpg
image-1412029116.89537.jpg
image-1412029117.66749.jpg
image-1412029118.26494.jpg
image-1412029119.71297.jpg
image-1412029120.51591.jpg
image-1412029121.26483.jpg
image-1412029121.85401.jpg
image-1412029122.50636.jpg
image-1412029123.13823.jpg
image-1412029123.89739.jpg
image-1412029124.49846.jpg
image-1412029125.37452.jpg



Komentáře ke článku Přidej vlastní komentář k článku

Přečtěte
si také

Aktuální
zprávy

Baratza Sette 270
očekávaný mlýnek na kávu

Firma Baratza přichází s novým mlýnkem Sette 270. Představuje nový způsob mletí díky mechanismu z dílny aeronautického inženýra.

Zobrazit článek
Sdílejte kávu s přáteli
Najdete nás na facebooku
Kávové listy na Facebooku